Is het onderwijs nog te redden? Podcast met Maarten van Rossem

Tijdens het Metis onderwijscongres eerder dit jaar hield Maarten van Rossem een vurig pleidooi voor beter onderwijs in Nederland. Hij maakt zich grote zorgen om het gebrek aan kennisoverdracht op school, het te lage salaris, te grote klassen en de kwaliteit van leerkrachten en docenten.

Alle reden om in een podcast hierover verder in gesprek te gaan. Was het vroeger dan beter? Wat zijn volgens hem de oorzaken van deze glijdende schaal en wat is er nodig om het onderwijs op een hoger niveau te krijgen? Over deze vragen gingen Tjip de Jong en Peter Loonen het gesprek met hem aan. Veel luisterplezier!

Is het onderwijs nog te redden?

met Tjip en Peter in gesprek met Maarten van Rossem

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp