Mei thema

effectief blended onderwijs

Welkom bij de themamaand van Metis; Effectief blended onderwijs! In deze maand kijken we naar de wereld van de technologische toepassingen en hoe ze ons kunnen helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve blended onderwijsleeromgeving. 

In de Metis Masterclass duiken we diep in de wereld van blended learning. We behandelen de laatste wetenschappelijke inzichten, verkennen effectieve didactische werkvormen en ontdekken samen hoe je studenten motiveert om actief deel te nemen, zowel online als fysiek. Scroll naar beneden en schrijf je in voor deze inspirerende masterclass.

Ben je er klaar voor? Laten we deze themamaand ingaan en ontdekken hoe je efficiënt technologie inzet in jouw onderwijspraktijk.

Blog

Community leren in jouw blended onderwijsontwerp

Hoe actief, interactief en verbindend is jouw (afstands)onderwijs? Koen deelt in zijn blog een praktische checklist die je inzicht geeft in de balans tussen de drie domeinen van community leren in jouw blended onderwijsontwerp.

Luistertip

Blended learning in de praktijk

Een combinatie van online- en offline onderwijs klinkt in theorie als de ideale situatie, maar hoe voer je het in de praktijk uit?  Luister naar deze podcast van de Learning Innovators, en krijg antwoorden op je vragen rondom blended leren!

Praktische tip

top 9 DIGITOOLS VOOR STERKER ONDERWIJS

Met digitale tools kun je lessen ontwerpen en delen, maar ook boeiende en interactieve leerervaringen bieden.

Ontdek 9 praktische digitools die je kunt gebruiken voor een effectieve en boeiende onderwijsomgeving.

Masterclass “Blended Learning”

In de Metis Masterclass duiken we diep in de wereld van blended learning. We behandelen de laatste wetenschappelijke inzichten, verkennen effectieve didactische werkvormen en ontdekken samen hoe je studenten motiveert om actief deel te nemen, zowel online als fysiek.

meer inspiratie?

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp