fbpx

VACATURE

onderwijskundig adviseur

3.0 FTE

Wij zoeken per 1 september 2022 twee tot drie ondernemende en creatieve collega’s als onderwijskundig adviseur.

Je hebt aantoonbare onderwijskundige expertise

Je werkt aan opdrachten in verschillende onderwijsomgevingen en schrikt niet van reizen door het land.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het middelbaar of hoger (beroeps-)onderwijs

Wie zijn wij?

Metis Onderwijsadvies vindt het belangrijk dat studenten worden voorbereid op de wereld van morgen. Onze bijdrage aan deze ambitie is het bevorderen van Excellent onderwijs, voor iedereen. Onze expertise ligt op het gebied van examinering, onderwijsontwerp en –ontwikkeling, begeleiding, pedagogiek & didactiek, teamontwikkeling, kwaliteitszorg en interim management in mbo en hbo.

Wij vormen met 21 medewerkers een professioneel, gemotiveerd en (eigen-)wijs team. Het team bestaat uit adviseurs/trainers, interim managers en ondersteunend personeel. We werken in het hele land voor mbo- en hbo instellingen en onze standplaats is Nuenen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve en resultaatgerichte adviseur die een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit van opleidingen in het beroepsonderwijs. Je hebt ervaring als trainer, coach, adviseur én je hebt bij voorkeur gewerkt in een onderwijsorganisatie.

Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te voeren en je kunt op overtuigende wijze docenten, afdelingsleiders en onderwijsteams stimuleren tot ontwikkeling en leren. Naast jouw inhoudelijke onderwijskundige expertise, beschik je over de juiste competenties om (verander)trajecten te begeleiden en/of aan te sturen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je bent communicatief vaardig, ondernemend, deskundig en vooral een optimistische teamspeler. Je legt vanuit eigenheid en vertrouwen gemakkelijk contact met opdrachtgevers en deelnemers en je onderhoudt vanzelfsprekend je netwerk. Je put motivatie uit het realiseren van commerciële doelstellingen. Je bent een harde werker maar weet ook duidelijk je balans te bewaken. Reizen hoort erbij, je hebt geen moeite met ‘onderweg’ zijn. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. 

Wat bieden wij?

Je werkt in een creatieve en ontwikkelgerichte omgeving. Met het team van Metis Onderwijsadvies heb je een uitgebreid netwerk van ervaren professionals om je heen. We bieden een marktconform salaris (vergelijkbaar met hbo functieschalen 12 en 13) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 21 juni 2022 van jou:

  • je cv op schrift
  • een persoonlijke kennismaking in een vorm die het beste bij je past (denk hierbij aan: een korte film, een presentatie, enzovoorts). In die kennismaking laat je zien wie je bent en wat je ons te bieden hebt.

 

Richt je reactie aan:
Metis Onderwijsadvies
t.a.v. Dhr. P. Loonen, directeur
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

Of mail naar: info@metis-onderwijsadvies.nl

Inlichtingen:

of bel naar

040 – 291 37 33
06-23633808 (dhr. P. Loonen) of
06-17591322 (dhr. R. Keizerwaard)

Procedure

Je CV en kennismaking ontvangen wij graag voor 21 juni 2022. Op basis van voorselectie nodigen we je uit voor een verdiepende kennismaking, waarvoor we je t.z.t. een opdracht verlenen. Deze vervolggesprekken zullen plaatsvinden in week 25/26. Het streven is om de procedure op 15 juli 2022 afgerond te hebben. Een startdatum bij benoeming is afhankelijk van een eventuele opzegtermijn na 31 augustus 2022.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday